Τα παιδιά χαμογελούν περισσότερο όταν αισθάνονται ότι τα δόντια τους είναι όμορφα.

Η αυτοπεποίθηση τους στο σχολείο και στο παιχνίδι με τους φίλους τους αυξάνεται. Είναι καθήκον μας να τους εξασφαλίζουμε αυτό το αισθητικά τέλειο και υγιές χαμόγελο. Πώς θα γίνει αυτό; Ο παιδοδοντίατρος είναι ο ειδικός που θα καθοδηγήσει το παιδί – ακριβώς όπως ο παιδίατρος – στην κρίσιμη περίοδο από 1 ως 18 ετών για να πετύχει να κάνει τη φροντίδα των δοντιών και του στόματος, τρόπο ζωής.
– Ανδρεάδης Γ. - Παιδοδοντίατρος MSD

Η φιλοσοφία μας εστιάζεται σε τρεις αρχές

Ο στόχος του παιδοδοντίατρου είναι να αποκτήσει το παιδί από μικρό, θετική και ευχάριστη γνώμη για το οδοντιατρείο και να μάθει την αξία της άριστης στοματικής υγείας.

  1. Οδοντιατρική πρόληψη, η οποία επιτυγχάνεται με ένα ολοκληρωμένο και εξατομικευμένο πρόγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες και την ηλικία του ασθενούς.
  2. Στοχεύουμε στο υψηλότερο εφικτό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών και ασφάλειας στο ιατρείο.
  3. Τα παιδιά αντιμετωπίζονται με αγάπη και στοργή. Η ατμόσφαιρα και η συμπεριφορά όσων εργάζονται στο παιδοδοντιατρείο συντείνει στην απόκτηση θετικής εμπειρίας για την οδοντική/στοματική φροντίδα και συνολικά για την επίσκεψη στον παιδοδοντίατρο.

Τι θα συμβεί

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε από πριν

» περισσότερα
Το πρώτο ραντεβού είναι εξαιρετικά «χαλαρό» καθώς γίνεται κυρίως η γνωριμία με τον παιδοδοντίατρο, με το χώρο και η πρώτη εξέταση και λήψη ιστορικού.

Ο παιδοδοντίατρος είναι εξειδικευμένος για να αντιμετωπίζει ακόμη και μη συνεργάσιμα παιδιά

» περισσότερα
Αυτός και το προσωπικό επιλέγουν να εργάζονται σε παιδοδοντιατρείο γιατί έχουν πολλή υπομονή και αγάπη για τα παιδιά.

Ο παιδοδοντίατρος θα εξηγήσει στους γονείς και στα παιδιά

» περισσότερα
(χρησιμοποιώντας την κατάλληλη ορολογία) τους τρόπους για να έχουν άριστη στοματική υγιεινή. Στα παιδιά δίνονται κίνητρα ώστε να αναλάβουν την ευθύνη για ένα υγιές και όμορφο χαμόγελο.